Go Back   NiceCoder Community Forums > Nicecoder Products > Archived Support > v5.x


Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 05-02-2011, 04:56 PM
Registered User
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 11
Kamran
Question Invalid turing number

Hi,

I'm still using INDEXU 5.3.0 and have just noticed visitors have not been able to add sites for a while. Everything was working OK...it's only some time between August-April that this error has occured. I don't normally check this site that often hence not noticing before.

You can view the site HERE.

If you try and add a website it always tells you 'Invalid turing number'. I've tried changing the add form template back to the default one but I'm still seeing the same issue.

Would anyone have any other suggestions I could try?

Thanks
  #2 (permalink)  
Old 05-03-2011, 05:36 PM
dody's Avatar
Administrator
 
Join Date: Aug 2001
Location: Indonesia
Posts: 9,591
dody has a reputation beyond reputedody has a reputation beyond reputedody has a reputation beyond reputedody has a reputation beyond reputedody has a reputation beyond reputedody has a reputation beyond reputedody has a reputation beyond reputedody has a reputation beyond reputedody has a reputation beyond reputedody has a reputation beyond reputedody has a reputation beyond repute
Default

It is one of unsolved rare problem in indexu 5.x. It must be something with php configuration or browser cache.

Try to add this code in header.html to force browser reload.

Code:
Content visible to registered users only. Please register at http://www.nicecoder.com/community/register.php
If it doesn't work, upload the attached file to /filters folder.
Attached Files
File Type: php filter.start_session.php (1.5 KB, 3 views)
__________________
Support:
Code:
Email: support@nicecoder.com
Yahoo ID: dodyrw@ymail.com
Live: dodyrw@hotmail.co.id
GTalk: dodyrw@gmail.com
Skype: dodywic
Twitter: indexudev (follow me to get updated)
  #3 (permalink)  
Old 05-04-2011, 06:34 PM
Registered User
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 11
Kamran
Default

I tried the header change first but that didn't work however changing the filter file appears to have done the trick, seems to work now.

Thanks Dody.
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Invalid turing number- Indexu v1,4 portal_dir templates Andros INDEXU DELUXE v1.x 1 09-08-2009 09:46 PM
Invalid turing number twomiracles v5.x 4 02-13-2008 11:00 AM
invalid turing number echo@ v5.x 9 11-27-2007 07:15 PM
Invalid turing number baggiho v5.x 11 07-06-2007 11:38 PM
Invalid turing number error - after migration vsevedko v5.x 1 03-26-2007 05:13 AM


All times are GMT -5. The time now is 10:19 AM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2