Go Back   NiceCoder Community Forums > Miscellaneous Forums > Help Wanted/Job Request


Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 02-08-2011, 07:24 PM
Registered User
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 6
jaimehernandez is on a distinguished road
Default firefox image problem

For some reason my "ads" do not show up in Firefox. IE, Chrome and Safari are fine. I am using the 'portal dir' theme and here is my code...am I missing something?

</div>
<div id="header">
<div class="header-bar">
<div class="logo">
<a href="<%$site_url%>/index.php"><img src="<%$tpl_base%>/images/logo.png"></a>
</div>
  #2 (permalink)  
Old 02-09-2011, 03:05 AM
dody's Avatar
Administrator
 
Join Date: Aug 2001
Location: Indonesia
Posts: 9,591
dody has a reputation beyond reputedody has a reputation beyond reputedody has a reputation beyond reputedody has a reputation beyond reputedody has a reputation beyond reputedody has a reputation beyond reputedody has a reputation beyond reputedody has a reputation beyond reputedody has a reputation beyond reputedody has a reputation beyond reputedody has a reputation beyond repute
Default

Please post the website url.
Where did you put that code? header.html ?

<a href="<%$site_url%>/index.php"><img src="<%$tpl_base%>/images/logo.png"></a>
It seems code for logo instead of header.
__________________
Support:
Code:
Email: support@nicecoder.com
Yahoo ID: dodyrw@ymail.com
Live: dodyrw@hotmail.co.id
GTalk: dodyrw@gmail.com
Skype: dodywic
Twitter: indexudev (follow me to get updated)
  #3 (permalink)  
Old 02-09-2011, 07:56 AM
Registered User
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 6
jaimehernandez is on a distinguished road
Default

greaternewjersey.com
  #4 (permalink)  
Old 02-09-2011, 08:23 AM
Registered User
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 6
jaimehernandez is on a distinguished road
Default

It is both the ads and the banner in the header that don't show up
  #5 (permalink)  
Old 02-09-2011, 08:32 AM
dody's Avatar
Administrator
 
Join Date: Aug 2001
Location: Indonesia
Posts: 9,591
dody has a reputation beyond reputedody has a reputation beyond reputedody has a reputation beyond reputedody has a reputation beyond reputedody has a reputation beyond reputedody has a reputation beyond reputedody has a reputation beyond reputedody has a reputation beyond reputedody has a reputation beyond reputedody has a reputation beyond reputedody has a reputation beyond repute
Default

It look good here. I tested with firefox for windows and osx, both is fine.
The logo in left side and banner in the middle.
__________________
Support:
Code:
Email: support@nicecoder.com
Yahoo ID: dodyrw@ymail.com
Live: dodyrw@hotmail.co.id
GTalk: dodyrw@gmail.com
Skype: dodywic
Twitter: indexudev (follow me to get updated)
  #6 (permalink)  
Old 02-09-2011, 08:34 AM
Registered User
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 6
jaimehernandez is on a distinguished road
Default

In the sidebar #1...under "ads" there should be an image...as well as to the right of "Directory portal"
  #7 (permalink)  
Old 02-09-2011, 09:58 AM
dody's Avatar
Administrator
 
Join Date: Aug 2001
Location: Indonesia
Posts: 9,591
dody has a reputation beyond reputedody has a reputation beyond reputedody has a reputation beyond reputedody has a reputation beyond reputedody has a reputation beyond reputedody has a reputation beyond reputedody has a reputation beyond reputedody has a reputation beyond reputedody has a reputation beyond reputedody has a reputation beyond reputedody has a reputation beyond repute
Default

Do you mean the black ads? Please see the attachment. It look good.
Perhaps browser cache problem.
Attached Images
File Type: jpg ads.jpg (79.2 KB, 8 views)
__________________
Support:
Code:
Email: support@nicecoder.com
Yahoo ID: dodyrw@ymail.com
Live: dodyrw@hotmail.co.id
GTalk: dodyrw@gmail.com
Skype: dodywic
Twitter: indexudev (follow me to get updated)
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem with ads showing in Firefox... jaimehernandez INDEXU DELUXE v2.x 0 02-08-2011 10:13 AM
Firefox & Category Ajax Problem jesseslam v5.x 4 03-03-2009 04:51 PM
Problem with firefox deliciousmedia INDEXU DELUXE v1.x 2 10-29-2008 12:45 PM
Upload Image problem SKh v5.x 3 07-22-2004 11:11 AM
Image upload problem tariqali v5.x 7 07-13-2002 09:14 AM


All times are GMT -5. The time now is 12:17 PM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2